Здрвейте, запознах се с продуктите на Енерджи и Катерина по повод мой здравословен проблем.Срив на имунната система от стресови ситуации и много ниско ниво на В12 витамин. Доверих се още в първите минути на Катерина и продуките, които ми препоръча.Ревитае е уникален продукт, който повлиява стресови състояния и поне при мен паник атаки. Постепенно се повишава настроението, а съчетанието на продуктите, които се съдържат в него повлия на съня ми и цялостния метаболизъм.Чувствах се не потънала, а жизнена и енергична. Възстановяването ми  бе подкрепено и с продуктите Стимарал и Кинг Конг.Стимарал особено силно повлия чувството за сила, умората изчезна, съсредоточаването и концентрацията ми се повишиха. В последствие към детоксикацията на организма бе включен и Цитосан.
След прекарана Ковид инфекция средно тежка , продукта, който подкрепи организма ми след това бе Виронал.Препоръчвам на всички, които работят в болнични заведения, за превенция при среща с много хора, пътуване в градския транспорт.При мен огромна полза имаше за изчистване на остатъчната кашлица след Ковид.
Благодаря на Катерина, за цялостното отношение и разбиране към проблемите и вникване в дълбочината им, за да се върне в тялото неговата естествена сила и виталност!! Да  не забравяме, че тялото и мисълта са взаимно свързани а при контакта с Катерина осъзнаваш в дълбочина много от процесите в собственото си тяло.
Благодаря ти Катерина !!!