Спрей Трима Крале

Спрей Трима Крале

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Спрей Трима Крале

Днес искаме да ви представим един много специален продукт. Спреят Трима крале е много повече от аромат – той има способноста да влезе в домовете ви, да стопли всички кътчета в него и да отвори сърцето.

Съдържа уникална комбинация с есенции от тамян, смирна, карамфил, канела, евкалипт, розмарин и лимон – всички обогатени с частици истинско злато.

Спреят укрепва имунната система, има антибактериален и антивирусен ефект, улеснява дишането и помага за освобождаване на синусите.

Може да внесе празнична атмосфера, поддържа добрата енергия, като цяло успокоява и повдига духа на тялото и душата.

Чиста квинтесенция на природата

Въображаемата корона на Трима крале са златните частици, разпръснати директно в етеричните масла по време на производството. Тяхната употреба има много дълга история.

Тя е богато описана във фармакопеите на китайската и египетската цивилизации и също се свързва с появата на аюрведичната медицина в Индия преди около 5000 години. В съвремието датира от 1850 г. – в Съединените щати се използва за лечение на нервини разстройства и депресия, епилепсия и мигрена.

Въпреки че механизмът на действие на златото все още не е задоволително изяснен, се предполага, че способността му е да активира и хармонизира ендокринната система, което помага за успокояване на нервната система и обновяване на вътрешната енергия.

Като цяло подпомага настройките на организма и подобрява настроението.

Редките смоли от смирна и тамян са били едни от най-скъпите суровини за времето си. Те традиционно се използват не само за създаване на празнична атмосфера и насърчаване на възприемчивостта, но и като основно средство за борба с инфекциозните заболявания.

Ароматът им бил предназначен да прогонва злите духове и меланхолията и да отнася човешките желания към Бога. Въпреки че днес смирната и тамяна са възприемани предимно като част от по-старите християнски ритуали, те са били едни от най-скъпите суровини в света и дори цената им надхвърляла златото.

Смирната е втвърдена ароматна смола от храст на смирна растящ в тропическа Азия, Арабия и Централна Индия. Древните египтяни са използвали смирната при балсамиране; това е било ритуално масло за евреите. Хипократ я поставя на херпес, а древните гърци – при инфекции на очите или устата.

Има няколко вида смирна и днес те все още се използва широко във фармацията и парфюмерията.

Тамянът също е благоуханна смола. В миналото той е бил основно средство за борба със заразни болести и чумни епидемии. Този ритуал са си го позволявали само богатите граждани.

Тамянът прогонва лошите мисли, болести и меланхолия, която днес наричаме депресия. В храмовете, в молитвените домове и на свещени места по света тамянът се използва не само за създаване на празнична атмосфера, но също за стимулиране на възприемчивостта.

И още ...

Маслото от карамфил със своята типична проникваща и сладко пикантна миризма, емоционално и физически затопля с аромата си, действа срещу респираторните инфекции и е антибактериално и антисептично.

В допълнение, есенцията на канела, силно затопля и перфузира. Укрепва дишането, имунитета и сърдечна дейност. Подходяща е при умора, изтощение и настинка. Създава усещане за уют и сигурност; има еуфоричен ефект и повишава умствената работоспособност.

Есенцията от розмарин се смята за есенцията на щастливия ум и в много стари времена е била използвана като лек за апатия и депресия. Помага за повишаване на увереността и дава смелост на тези, които се колебаят.

Евкалиптовата есенция е една от най-ефективните средства за защита от инфекциозни заболявания на ушите, носа и гърлото. Укрепва дихателната система, помага при кашлица и унищожава микробите във въздуха. Разсейва негативните чувства, свързани със стреса и осигурява вътрешно пространство за нормално дишане.

Последната есенция е лимоновата, която като цяло облекчава, успокоява и освежава, поддържа фокусирано съзнанието и стимулира интелекта. Премахва съмненията и леките притеснения, намалява емоционалното объркване, като същевременно добавя повече увереност.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail