Микопулм

Микопулм

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Микопулм

Микопулм е натурална хранителна добавка, за която можем да кажем следното:

• Комбинация от редки гъби и екстракти от билки;
• Според традиционната китайска медицина принадлежи към елемента метал;
• Влияе на пътищата на белите дробове и дебелото черво.

Чиста квинтесенция на природата

Натуралният продукт Микопулм съдържа балансиран комплекс от жизненоважни гъби и билкови екстракти.

Той хармонизира белите дробове и дебелото черво, като по този начин облекчава проблемите, които се проявяват по отношение на тези органи и тъкани. Органите са подхранвани и укрепвани.

Основният принцип на серията Микосинергия е микотерапията, т.е. използването на изключителните свойства на избрани видове гъби, в сътрудничество с друг важен компонент, който е фитотерапията.

Целевите билкови екстракти засилват ефекта на жизненоважните гъби в желаната посока и в същото време поддържат области, които самите гъби биха склонни да отслабят при толкова високи дози.

Полученият продукт представлява балансирани, добре поносими препарати с висок и ясно изразен ефект.

Екстракт от гъбата Юдино ухо, екстракт от сенниковиден полипорус, екстракт от обикновен пирей, екстракт от зимна припънка, екстракт от Данг Шън.

Състав на 1 капсула:

Екстракт от гъбата Юдиното ухо (Auricularia auricula-judae) 134 mg, растителна капсула (хидроксипропил метилцелулоза) 120 mg, екстракт от сенниковиден полипорус (Polyporus umbellatus) 112 mg, екстракт от обикновен пирей (Elymus repens) 90 mg,

екстракт от зимна припънка (Flammulina velutipes) 78 mg, екстракт от Данг Шън (Codonopsis pilosula) 56 mg, стабилизатор – магнезиеви соли на мастни киселини.

Препоръки и начин на употреба

Препоръки за дозиране:

1 капсула 3 пъти на ден. След 3 седмици употреба следва 1 седмица пауза. Препоръчваме ви да увеличите приема на течност, докато приемате продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Забележка:

Продуктът не е предназначен за деца. Консултирайте се с Вашия лекар по време на бременността и кърменето. Хранителните добавки не са предназначени да се използват като заместител на разнообразното хранене.

Метод на съпраниение:

Съхранявайте сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, при 10-25 °C. Защитете продукта от замръзване. Да се съхранява извън обсега на деца.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail