За нас

Енергия за здраве!

Управител на фирма Катерина Енерджи 93 ЕООД е Катерина Димитрова.
Фирмата е изключителен представител за България на фирма Energy Group – Чехия, основана в средата на 90-те години на ХХ век. Философията на Energy Group се основава на общия подход към човека и схваща тялото и ума като свързани части на една енергийна система. Оптималното взаимодействие между тези две части е и основната предпоставка за здравето на целия организъм.
Асортиментът на фирма Energy се състои от целеви предложения на природни биоинформационни продукти, създадени като се изхожда от принципите на старата китайска медицина, но се използват най-новите постижения на фитотерапията, кристалотерапията, хомеопатията и модерните биоинформационни методи.
Всички наши продукти са разработени с помощта на най-новите биоинформационни технологии и постиженията на фитотерапията, хомеопатията, кристало терапията и биорезонансната терапия. В основата на продуктовата гама на фирмата са билковите концентрати – Korolen, Gynex, Vironal, Renol, Regalen и пет билкови регенериращи кремове – Protektin, Ruticelit, Cytovital, Droserin, Artrin, което представлява една цялостна система за регенерация на организма – PENTAGRAM . Тези основни продукти съответстват на енергиите на петте основни елемента (дърво, огън, земя, метал и вода), тяхното сътрудничество и взаимно свързване според традиционната китайска медицина. Тази система допринася за пречистване и регенерация на целия организъм, в зависимост от естеството на всеки здравен проблем и по-специално неговото лечение.

Regeneration in Pentagram®

Тези основни продукти съответстват на енергиите на петте основни елемента (дърво, огън, земя, метал и вода), тяхното сътрудничество и взаимно свързване според традиционната китайска медицина. Тази система допринася за пречистване и регенерация на целия организъм, в зависимост от естеството на всеки здравен проблем и по-специално неговото лечение.

СЕЗОННИ

НАМАЛЕНИЯ

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
InstagramMail