Здравейте,

Казвам се Симона.
Смятам се за късметлийка и галеница в този си живот. Винаги съм си задавала въпросите "защо съм тук и сега"; "каква е моята мисия" и други такива. Полека-лека започнах духовни търсения и обучения. До 40годишнината ми, когато през 2004 година баща ми си отиде. И ми беше много трудно. Тогава се оставих на материалното. Доста дълго време. Бях наблюдател без да съм участник!
И започнаха да се появяват физически и здравословни проблеми, както и депресия.
Паднах много странно и болките след тези 3 (три) падания бяха ужасни. Отминаваха и се появяваха.
Порочен кръг.
Работех в магазин за икони и сувенири. Четях за различните светци по българските земи.
След паданията дойде ред и на паник атаките...
Търсех отговори...
Със съпруга ми през пролетта на 2016 година отидохме до манастира "Св. Мина" край София...
И се случи!: Срещнах Катя Димитрова.
Парадокса на тази първа наша среща беше, че трудно се разбирахме. Аз търсех помощ, но не знаех каква и не вярвах, а Катя се опитваше да ми помогне и обясни...
В крайна сметка с нейна помощ - масажи, търпение и добавките, които ми предложи, в разстояние на 4 или 5 месеца блокадите в тялото ми започнаха да изчезват, паник атаките спряха! Усещах се много по-лека, по-свободна.
Страхът изчезна!
Върнах се на "Пътя" си.
Много ми помогна в началото Королен и Виронал - стоплих се и дишах леко. Пробиосан и Цитосан помогнаха на стомаха ми. Всеки от тези продукти съм пила по 3; 4 или 5 месеца.
Дойде ред и за "Драконовата кръв" - Драга имун. С този продукт ми беше малко по-трудно - не си спомням такова чистене и на тялото, и на мислите.
А сега, от около година, използвам Реален. Имах проблеми с храносмилането. 
Вече нямам такива.
Моята равносметка:
Чувствам се спокойна и здрава. Имам достатъчно енергия да тичам и играя с внука ми, който е на 19 месеца (обикновено това дете не ходи - то тича!).
През пролетта си взех и колаген - прекрасен е!
Огромна благодарност на Катя Димитрова!
И на всички създатели на тези енергийни продукти!
Симона Димитрова
Здрвейте, запознах се с продуктите на Енерджи и Катерина по повод мой здравословен проблем.Срив на имунната система от стресови ситуации и много ниско ниво на В12 витамин. Доверих се още в първите минути на Катерина и продуките, които ми препоръча.Ревитае е уникален продукт, който повлиява стресови състояния и поне при мен паник атаки. Постепенно се повишава настроението, а съчетанието на продуктите, които се съдържат в него повлия на съня ми и цялостния метаболизъм.Чувствах се не потънала, а жизнена и енергична. Възстановяването ми  бе подкрепено и с продуктите Стимарал и Кинг Конг.Стимарал особено силно повлия чувството за сила, умората изчезна, съсредоточаването и концентрацията ми се повишиха. В последствие към детоксикацията на организма бе включен и Цитосан.
След прекарана Ковид инфекция средно тежка , продукта, който подкрепи организма ми след това бе Виронал.Препоръчвам на всички, които работят в болнични заведения, за превенция при среща с много хора, пътуване в градския транспорт.При мен огромна полза имаше за изчистване на остатъчната кашлица след Ковид.
Благодаря на Катерина, за цялостното отношение и разбиране към проблемите и вникване в дълбочината им, за да се върне в тялото неговата естествена сила и виталност!! Да  не забравяме, че тялото и мисълта са взаимно свързани а при контакта с Катерина осъзнаваш в дълбочина много от процесите в собственото си тяло.
Благодаря ти Катерина !!!
Kалина Пенчева

Здравейте,

От 3 години ползвам продуктите на чешката фирма Energy и искам да споделя мнението си за действието на някои от тях, което лично съм изпитал, както и за г-жа Катерина Димитрова – управител на фирма Катерина Енерджи 93 ЕООД, която е представител на чешката фирма за България.

През лятото на 2019 г., когато току-що се бях запознал с г-жа Катерина Димитрова беше доста горещо. Предната година претърпях операция – фрактура на крака и след нея бях с поставена метална пластина. Вследствие големите горещини, внезапно ми се появиха разширени вени под мястото на поставената пластина. Беше много болезнено и едвам се движех. До тогава не бях имал разширени вени. Г-жа Димитрова ми предложи крема Рутицелит и капките Королен, които за 10-тина дена нормализираха състоянието на крака! От тогава при големи горещини или продължително физическо натоварване на крака ползвам двата продукта и нямам проблеми!

Друг продукт от който силно съм впечатлен е Артрин. Този крем основно ползвам при ставни проблеми. Останах силно очуден от бързодействието му, когато се наложи да го ползвам при дълбоко порязване на ръката. Раната заздравя значително по-бързо от нормалното, в сравнение с ползването на други средства.

Гелът Цитосан Фоментум също ми помага при болки в опорно-двигателната система и при гъбички.

Чаят Смилакс Официаналис (Сарсапарила) е полезен при ставни проблеми.

Капките Регален действат много добре при стомашни проблеми.

Кремът Дросерин се оказа много ефективен при кожни проблеми и фисури.

Г-жа Катерина Димитрова е изключително внимателна с хората потърсили помощта й !

След обследване с наличната й апаратура дава препоръки за цялостен подход към съществуващия проблем.

Валден Георгиев
Здравейте,
Искам да споделя  своя опит от използването на крема "Рутицелит":
Имам разширена вена на крака от 30 години, която непрекъснато мажа с различни препарати. През м. май тази година се появиха петна с различно оцветяване на няколоко места по вената /предвестник на варикозни язви/. Благодарение на крема "Рутицелит", който използвам два пъти дневно от един месец /и ще продължа да го използвам/ петната избледняха и вената се успокои. Казвам това не за да правя реклама на крема, а защото наистина ми помага /в началото и аз не повярвах/. Искам да изкажа специални благодарности на г-жа Катерина Димитрова и фирмата, която представлява!
Ели Димитрова

Госпожа Катерина е много любезна, отдели ми много време за да се запознае с проблемите ми. Страдам от доста години от витилиго и тя ми предписа добавки и крем, от които петната силно намаляха, а на шията ми вече не се забелязват под косата.

johndow j.

Имат един много добър крем – Артрин – който ми помогна за моите проблеми със ставите. Аз съм на 58г. и съм доста пълен и ставите вече се обаждат. Но г-жа Катерина Димитрова ми препоръча лека диета и ми предписа от този крем – след втория курс с нея ставите вече не ме болят. Препоръчвам тези кремове, които на всичко отгоре са 100% натурални и не са много скъпи.

Alex Rangelov

Много сме доволни от хранителната добавка Ревитае. Въздейства ни ободрително при умората и стреса от работата с компютър.

Creatica Studio