Здравейте,

Казвам се Симона.
Смятам се за късметлийка и галеница в този си живот. Винаги съм си задавала въпросите "защо съм тук и сега"; "каква е моята мисия" и други такива. Полека-лека започнах духовни търсения и обучения. До 40годишнината ми, когато през 2004 година баща ми си отиде. И ми беше много трудно. Тогава се оставих на материалното. Доста дълго време. Бях наблюдател без да съм участник!
И започнаха да се появяват физически и здравословни проблеми, както и депресия.
Паднах много странно и болките след тези 3 (три) падания бяха ужасни. Отминаваха и се появяваха.
Порочен кръг.
Работех в магазин за икони и сувенири. Четях за различните светци по българските земи.
След паданията дойде ред и на паник атаките...
Търсех отговори...
Със съпруга ми през пролетта на 2016 година отидохме до манастира "Св. Мина" край София...
И се случи!: Срещнах Катя Димитрова.
Парадокса на тази първа наша среща беше, че трудно се разбирахме. Аз търсех помощ, но не знаех каква и не вярвах, а Катя се опитваше да ми помогне и обясни...
В крайна сметка с нейна помощ - масажи, търпение и добавките, които ми предложи, в разстояние на 4 или 5 месеца блокадите в тялото ми започнаха да изчезват, паник атаките спряха! Усещах се много по-лека, по-свободна.
Страхът изчезна!
Върнах се на "Пътя" си.
Много ми помогна в началото Королен и Виронал - стоплих се и дишах леко. Пробиосан и Цитосан помогнаха на стомаха ми. Всеки от тези продукти съм пила по 3; 4 или 5 месеца.
Дойде ред и за "Драконовата кръв" - Драга имун. С този продукт ми беше малко по-трудно - не си спомням такова чистене и на тялото, и на мислите.
А сега, от около година, използвам Реален. Имах проблеми с храносмилането. 
Вече нямам такива.
Моята равносметка:
Чувствам се спокойна и здрава. Имам достатъчно енергия да тичам и играя с внука ми, който е на 19 месеца (обикновено това дете не ходи - то тича!).
През пролетта си взех и колаген - прекрасен е!
Огромна благодарност на Катя Димитрова!
И на всички създатели на тези енергийни продукти!