Здравейте,

От 3 години ползвам продуктите на чешката фирма Energy и искам да споделя мнението си за действието на някои от тях, което лично съм изпитал, както и за г-жа Катерина Димитрова – управител на фирма Катерина Енерджи 93 ЕООД, която е представител на чешката фирма за България.

През лятото на 2019 г., когато току-що се бях запознал с г-жа Катерина Димитрова беше доста горещо. Предната година претърпях операция – фрактура на крака и след нея бях с поставена метална пластина. Вследствие големите горещини, внезапно ми се появиха разширени вени под мястото на поставената пластина. Беше много болезнено и едвам се движех. До тогава не бях имал разширени вени. Г-жа Димитрова ми предложи крема Рутицелит и капките Королен, които за 10-тина дена нормализираха състоянието на крака! От тогава при големи горещини или продължително физическо натоварване на крака ползвам двата продукта и нямам проблеми!

Друг продукт от който силно съм впечатлен е Артрин. Този крем основно ползвам при ставни проблеми. Останах силно очуден от бързодействието му, когато се наложи да го ползвам при дълбоко порязване на ръката. Раната заздравя значително по-бързо от нормалното, в сравнение с ползването на други средства.

Гелът Цитосан Фоментум също ми помага при болки в опорно-двигателната система и при гъбички.

Чаят Смилакс Официаналис (Сарсапарила) е полезен при ставни проблеми.

Капките Регален действат много добре при стомашни проблеми.

Кремът Дросерин се оказа много ефективен при кожни проблеми и фисури.

Г-жа Катерина Димитрова е изключително внимателна с хората потърсили помощта й !

След обследване с наличната й апаратура дава препоръки за цялостен подход към съществуващия проблем.