Спирулина Ечемик: зелената суперхрана

Спирулина Ечемик: зелената суперхрана

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Спирулина Ечемик: зелената суперхрана

Спирулина е една от най-полезните суперхрани с много ползи. Представлява вид синьо-зелени водорасли с богато съдържание на витамини и минерали, хлорофил, аминокиселини, зеаксантин, бета-каротини, гама-линоленова мастна киселина, пробиотични бактерии, микроелементи и още други ценни компоненти.

Уникална комбинация от спирулина от високопланински канадски езера и тибетски млад ечемик е балансиран продукт за заети хора, които трябва много бързо да попълнят активната си енергия.

Това е възможно, тъй като Спирулина е възрастната енергия,майката, а ечемикът – детето или детската енергия.

В комбинация тази зелена храна уравновесява двете енергии и ви предлага много ползи за целия организъм:

• Детоксикация на организма, почистване на кръвта, черния дроб и бъбреците
• Богат източник на витамини, минерали, ензими, аминокиселини, протеини и ненаситени мастни киселини, които тялото лесно може да използва
• Предпазва организма от страничните ефекти на замърсена среда и вредно излъчване, забавя стареенето на организма

• Подобрява имунитета срещу остро възпаление и хронични инфекции
• Намалява нивото на холестерола и мазнините в кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци (предотвратяване на тромбоза, инфаркт и инсулт)

• Подпомага функциите на кръвоносната система и понижава високото кръвно налягане
• Подходяща добавка за лечение на диабет – нормализира нивата на кръвната захар
• Подобрява кръвната картина, насърчава производството на червени и бели кръвни клетки и подобрява снабдяването на тъканите с кислород, подходящ при анемия и загуба на кръв

• Регенерира увредената кожа и лигавиците, подпомага зарастването на рани
• Намалява алергичните прояви и алергичните кожни обриви, подходящ и за лечение на автоимунни заболявания

• Помага в борбата с наднорменото тегло
• Стимулира при умора, доставя енергия, жизненост и подобрява цялостната кондиция; подходящ е за попълване на силите на изтощени хора, работещи умствено или физически, в юношеска и напреднала възраст

Зелените храни, наричани още суперхрани, произхождат от чисти естествени източници, с възможно най-малко допълнително обогатяване, а значението им се определя от съдържанието на разнообразни хранителни вещества.

Те са източник на необходими витамини, минерали, ензими, антиоксиданти, аминокиселини и други вещества, важни за нашия организъм.

Докато синтетичните препарати са съчетание от изолирани вещества, отделните активни съставки на зелените храни действат в сложни и точно дефинирани връзки. Те функционират на принципа на синергията, взаимодействието на повече вещества, чиито последващ ефект се засилва.

Още повече, че всички активни съставки се съдържат в идеални съотношения, което гарантира правилното им усвояване и оптимално използване.

Нашата мисия е да търсим тези най-прекрасни квинтесенции, които се намират в най-скритите кътчета на Земята, на местата с чиста околна среда. Само там, сред девствената природа, ние добиваме най-качествените източници, които грижливо обработваме, внимателно проверяваме и свежо опаковаме.

Препоръки и начин на употреба

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА:

2 таблетки, 1-3 пъти на ден. Продуктът не се препоръчва за хора със свръхчувствителност към ечемик и страдащи от фенилкетонурия. След три седмици употреба, прекъснете приложението за една седмица.

Препоръчително е да увеличите приема на течности в периода на приложение.

*Забележка:

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. За употреба по време на бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар. Хранителните добавки не са предназначени да се използват като заместител на разнообразното хранене.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail