АНОНА МУРИКАТА ФОРТЕ

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

АНОНА МУРИКАТА ФОРТЕ

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

АНОНА МУРИКАТА ФОРТЕ

Анона Муриката Форте е биоинформационен продукт, съдържащ концентриран билков екстракт от плодове на гравиола. Тя принадлежи към т.нар. солитарни (единични) препарати, които се отличават със своята уникалност и характеристики.

Има най-добър ефект, когато се приемат като отделни еднокомпонентни препарати.

Биоинформацията е честота, имитираща контролните импулси на подкорковите мозъчни центрове, които регулират вегетативната нервна система и дейността на вътрешните органи.

Тези мозъчни центрове изтриват отрицателната информация и задействат обратния процес на регенерация.

Състав и полезни ефекти на Анона Муриката Форте

Растението Annona muricata е известно още като гравиола. Родината му е Перуанската част на Амазонка и най-вече тропическите райони на страната. Вечнозеленото ниско дърво има дълги листа и вкусни плодове, известни като гуанабана.

Под повърхността те крият сладко-кисела каша с кремообразна консистенция и имат аромат на ягоди и банани. На местата, където вирее, плодовете са добре дошъл деликатес, но не се срещат често в Европа, тъй като се транспортират трудно и бързо се развалят.

Употребата на Annona muricata в традиционната медицина датира още от времето преди Колумб да открие Америка.

Всички части на дървото – кората, листата, корените, плодовете и дори семената, са полезни за здравето. В перуанските Анди чай от листата се използва за лечение на възпалени лигавици, а смачканите семена – срещу външни и вътрешни паразити.

Кората, корените и листата са намерили приложение при лечението на диабет, като успокоително и антиконвулсивно средство.

Коренните племена в Гвиана консумират чай от листата и кората на билката за успокояване и тонизиране на сърцето. В Бразилската част на Амазонка чай от листата се използва за лечение на редица чернодробни заболявания, а масло от листата и неузрелите плодове, смесен със зехтин, се препоръчва при невралгия, ревматизъм и артрит.

В Ямайка, Хаити и Западна Индия плодът и сокът от него се считат за ефикасно средство при паразити, треска и диария. Кората и листата се използват при спазми.

От началото на 70-те години са проведени редица независими изследвания в световен мащаб. Благодарение на тях, растението Annona muricata е много добре проучено. От аналитична и биохимична гледна точка са известни всичките му компоненти и процесите, на които дължи своите благоприятни ефекти върху организма. Въпреки всички усилия обаче, не е възможно да се синтезира коктейл от вещества, които могат да се произведат като активно лекарство.

Следователно, натуралният стандартизиран екстракт остава най-достъпната и функционална форма.

Основните вещества, които се срещат във всички части на растението, са т.нар. анонови ацетогенини. Те представляват особен интерес, тъй като се очаква, че имат противотуморни ефекти със селективна токсичност към раковите клетки.

Проучвания в три отделни лаборатории показват, че ацетогенините забавят ензимните процеси, протичащи само в мембраните на туморните клетки.

Ето защо те са токсични за тях, но не и за здравите клетки. Университетът Пърдю в Индиана (САЩ) документира твърдението, че определени ацетогенини са ефективни при убиване на тумори, за които е доказано, че са резистентни към цитостатици.

За постигане на терапевтичен ефект, Annona muricata трябва да се приема в дози, които са трудно постижими по конвенционален начин, напр. с консумация на чай или сух екстракт в капсули.

И така се стига до създава препарата Анона Муриката Форте. Той съдържа супер концентриран екстракт, доставящ оптимални количества от активните съставки на билката в изключително удобна форма.

Важно е да се спомене, че Анона Муриката Форте влияе върху енергийните меридиани и по-специално на черния дроб, далака, стомаха, трите огнища (тройния енергизатор) и перикардовите меридиани.

Анона Муриката Форте се препоръчва в следните случаи:

  • Като поддържаща терапия при рак;
  • Притежава антивирусни, антимикробни и антипаразитни свойства;
  • При депресия, стрес и нервни разстройства;
  • За намаляване на кръвното налягане;
  • При диабет.

Препоръки и начин на употреба

Начин на употреба:

Възрастни: Вземайте от 2 до 7 капки 1 – 3 пъти на ден (7 капки = 0,35 мл). Разклатете добре преди употреба. Разредете в чаша вода или приемете директно съответния брой капки с лъжица. За стимулиране процеса на детоксикация, увеличете консумацията на течности. Използвайте максимум 30 дни. Повтаряйте терапията 2 – 3 пъти годишно.
Предупреждения:

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Продуктът не е предназначен за деца, бременни жени, кърмачки и хора с ниско кръвно налягане!

Ако обстоятелствата изискват продължителна употреба и тя ви е препоръчана от лекар, комбинирайте с пробиотик за оптимизиране на чревната микрофлора. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене!

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца, далече от пряка слънчева светлина при температура 10-25 °C. Пазете от замръзване. Използвайте в рамките на 3 месеца след отваряне.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail