Supertronic: по метода на енергийната диагностика

Supertronic

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Supertronic: по метода на енергийната диагностика

Изключително сме горди, че сме част от група, която поставя здравето на пиедестал.

С многобройните продукти, с които се стараем да обхванем цялостно енергиите на тялото и духа, и да лекуваме холистично, то от тази година лекарите и терапевтите, които работим по този метод получаваме иновативна версия на добре познатото диагностично устройство Supertronic.

Каква е магията на новия апарат и какво могат да очакват не само професионалистите, но и клиентите от него?

Що се отнася до самия метод EAV( електрическа акупунктура, базирана на метода на д-р Фол),става въпрос за десетилетия доказана и утвърдена диагностична техника.

Метода на енергийната диагностика

Този апарат измерва точно определени акупунктурни точки, за да определи енергийните режими на акупунктурните меридиани, вътрешните органи, свързани с меридианите. Също така диагностицира състоянието на свързаните с тях тъкани, независимо дали е анатомично или функционално.

В някои държави се счита за алтернатива, уважавана като признат начин за диагностика на здравето на пациента като цяло.

От технологична гледна точка, това е сравнително стандартно решение, което, обаче, поставя високи изисквания за нивото на знания, умения и особено опита на терапевта, който го използва.

Ключовият фактор не е измерването и тестването на стойностите, а тяхната интерпретация и анализ.

Новият Supertronic е с подобрения, предимно с новия комуникационен интерфейс.

Това става чрез Bluetooth връзка, която позволява на потребителите да се свързват с приложението на Supertronic, същият е безплатен за изтегляне в AppleStore за таблети с операционната система iOS.

Новото приложение е предимство и за двете страни, и за клиентите, и за терапевтите.

Този метод е най-полезен, когато се използва за превенция и в случаи, в които конвенционалната медицина не успява да идентифицира причината за заболяването или не знае как да го лекува.

Следващата фаза на анализа предлага безпрецедентно ниво на яснота и прозрение, които са много необходими за намиране на причината, проследяване и консултация с препоръка.

Ако желаете да направите диагностика със Supertronic, то се свържете с нашия терапевт Катерина Димитрова на телефон 0878359395.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail