Пресотерапия с лимфен дренаж

Повече за процедурата:

Пресотерапията е детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж помага на тялото да се освободи от токсините. Подобрява кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород, както на третирането зони, така и на целия организъм. Още след първата процедура чувството за умора в крайниците изчезва. Усещате се леки и отпочинали, а кожата ви е видимо по-гладка.
Тайната е специалното „облекло“, което се носи по време на процедурата. За краката се използват специални „ботуши“. Те са свързани към апарат, от който се управлява налягането в различните части на „ботушите“.
Чрез усилване и намаляване на налягането се осъществява приятен механичен масаж на „облечените“ зони. Подобрява се кръвообращението лимфния поток, стимулира се метаболизма на кожните клетки. Това води до намаляване на целулита а след няколко процедури и до намаляване на размера на дрехите, които носите.
И всичко това, докато лежите и си отпочивате.
Пресотерапия премахва целулит!
Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания на тялото. Активира пасивната част на кръвообращението – вените и лимфните съдове. Стимулира дренажа на натрупаните токсини към почистващите органи, резорбира потоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение и отоци на крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.
Пресотерапия извършва лимфен дренаж!
Апаратът за пресотерапия извършва лимфен дренаж – това е вид масаж, който въздейства върху меките тъкани на тялото, с цел да постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите явления в тъканите, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми и с появата на болестите. Задържането на течности се съпътства от такива патологически състояния, като увеличение на артериалното налягане, възпаления и алергии, хормонални нарушения като предменструален синдром, грешни диети и интензивно физическо натоварване. С течение на времето това довежда до развитие на отоци,подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и варикозна болест на краката.

За кого е подходяща пресотерапията?

За хора, които се нуждаят от лимфен дренаж и детоксикация на тялото;

  • Хора, които биха желали да подобрят външния вид (контурите) на тялото/бедрата си;
  • Хора с целулит и излишни килограми, с нарушена обмяна на веществата в организма;
  • Хора, изпитващи дискомфорт, умора и задържане на течности;
  • Хора, имащи проблем с нарушено кръвообращение или нуждаещи се просто от тонизиращ масаж.

Пресотерапията е чудесен метод, алтернатива на липосукцията. За максимален ефект са необходими 10-15 процедури, които продължават 30 минути. Необходимо е да се пие достатъчно количество вода за максимално подпомагане на извеждането на токсини от тялото.

Не е препоръчителна при:

  • Кардиологични и бъбречни заболявания;
  • Белодробен оток;
  • Тромбофлебит, тромбоза;
  • Злокачествена лимфецема;
  • Дерматит;
  • Бременност.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
InstagramMail