Чист Акай: чиста квинтесенция на природата

Чист Акай: чиста квинтесенция на природата

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

Чист Акай: чиста квинтесенция на природата

Между другото, произнася се правилно [асаи]

Плодовете на тази необикновена бразилска палма Euterpe Oleracea са известни с високата си концентрация на антиоксиданти. Нейните плодове, които по цвета и формата си приличат на боровинки, съдържат голямо количество от важни за тялото биологични вещества.

 

Витамини B1, B2, B3, A, C a E, минерали, наситени мастни киселини, аминокиселини, флавоноиди, протеини, влакна и преди всичко антиоксиданти. Според скалата ORAC* в тях са най- високите нива от всички видове плодове.

Клиничните изследвания доказват тройно повишаване на активността на антиоксидантните механизми дори при еднократен прием.

*Силата и мощта на антиоксидантния продукт се измерва със стойност, известна като ORAC /Oxygen radical absorbance capacity/ или Капацитет на абсорбция на кислородни радикали.

Това е единицата, която измерва способността и антиоксидантността да неутрализира свободните радикали. Колкото по-висока е стойността на ORAC, толкова по-силен е антиоксидантният капацитет на даден антиоксидант или храна.

Кога да използваме Pure Acai?

 • има дълбок ефект върху намаляването на оксидативния стрес
 • поддържа функцията на имунната система
 • Забавя признаците на стареене и образуването на бръчки

 

 • подобрява и изсветлява външния вид на кожата
 • успешно допълва терапевтичната терапия на хронични заболявания, напр. артрит, ефективно намалява активността на ензимите, участващи във възпалителните процеси
 • помага за поддържане на здравето на кръвоносната система и храносмилателния тракт

 

 • има полза при диабет – намалява гликемията до бързи, циркулиращи нива на инсулин и общия и лошия холестерол
 • препоръчва се при повишена физическа и умствена активност
 • има способността да изгаря излишните мазнини по естествен път

 

 • помага при спортни постижения, стрес при работа или по време на изпитни периоди
 • съчетано с правилно хранене с достатъчно движение, загуба на тегло, причинено от вероятно премахване на стресиращите свободни радикали и насърчаване на метаболизма

Можете да смесите акай на прах в чаша с вода, да добавите към смутита, каши или кисели млека. Дори с Pure Acai можете да измислите вкусни деликатеси.

В някои от следващите статии ще ви предложим идеи за различно приложение на тази суперхрана! Така че продължавайте да ни следвате за още повече неща!

Ако желаете да направите консултация кои продукти са най-подходящи за вас, то се свържете с нашия терапевт Катерина Димитрова на телефон 0878359395.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail