QI Напитка

QI Напитка

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

QI Напитка

  • Добро утро Старт;
  • Издръжливост;
  • Борба с умората/ Енергия;
  • Естествена защита;

QI Напитка или QI Drink

Някои неща са заедно отдавна. Тя е висока, стройна тропическа красавица, пълна с енергия, а той е малък по ръст, но на практика е велик воин и закрилник. И двамата знаят, че когато са заедно, способностите им не се събират, а се умножават и това е силата на връзката им.

Сълзата и астрагалът са известни от стотици години, след което образуват неразделна двойка традиционна китайска медицина. А сега и комбинация от новата терапевтична напитка QI drink. Астрагалът е ефективен адаптоген *, премахва умората, увеличава енергията ** и подсилва естествената защита *** и имунната система.

QI напитката е не само терапевтична напитка, но и перфектна функционална храна с високо съдържание на биологично активни вещества. Укрепващите му способности обаче могат да се използват само ако се използват дълго и системно. Много лесно ще стане част от ежедневните ви ритуали.

Сълзите на Йов помага да се върнем към първоначалните си енергии и по този начин да насочим дейността на други органи. Природата им е студена, вкусът сладък, сладникав.

Според Традиционната китайска медицина QI напитката засяга меридианите на Земята – панкреаса и далака, стомаха и белите дробове. Стабилността на Земята успокоява и поддържа меридианите на сърцето, перикарда и три огнища.

Препоръки и начин на употреба

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Екстракт от семената на Сълзите на Йов (Coix lacryma-jobi) 90%, екстракт от корен на астаргалус (Astragalus membranaceus) 10%.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА:

Прахът се разтваря в около 2 мл. топла или студена вода и се пие с храна, в идеалния случай като топла напитка за закуска между 7 и 9 часа сутринта. Препоръчителната доза е 4 г. веднъж дневно. Деца от 3 до 12-годишна възраст приемат половината от дозата. Може да се използва дълго време. Не превишавайте препоръчителната дневна употреба.

 

 

*Забележка:

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. За употреба по време на бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар. Хранителните добавки не са предназначени да се използват като заместител на разнообразното хранене.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail