QI КОЛАГЕН

QI КОЛАГЕН

КОГАТО МЪДРОСТТА ОТ ПРИРОДАТА
СРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ НАУЧНИ ПОСТИЖЕНИЯ

QI КОЛАГЕН

Тази статия е за QI Колагенът, продукт, който представлява много ефективна колагенова напитка.

  • здраве за костите и ставите.
  • здраве за кожата.
  • най- чистият биоактивен колаген.
  • аюрведичен комплекс.

Активни Съставки в QI Колаген

Този продукт е високо ефективен благодарение на засиления ефект на 3 компонента.

Съдържа биоактивен морски колаген тип I. и II., допълнен с аюрведичен билков комплекс и естествен витамин С от екстракт от ацерола. Босвелията (тамяново дърво) поддържа оптимално здраве на костите и ставите. Куркумата подпомага здравето на кожата и нейния младежки вид. Особено внимателно подбраният колаген се получава от свободен улов на дълбоководни видове от студените води около Исландия.

Освен исландския колаген тип I. и II., екстракта от плодовете на ацерола, корена на куркума, босвелията, напитката съдържа и плодове от бяла черница.

Колагенът принадлежи към централната Земя – Земята, която осигурява самия живот. Той носи със себе си трансформациите на Земята, осигурява влажност, аерация, пълнота, движение. Централната Земя съдържа 50% ян и 50% ин, създавайки хармония в органите и в живота ни.

По този начин дългосрочната употреба на QI колаген се отразява не само върху кожата и ставите, където първо трябва да знаем неговите ефекти, но ни обещава хармонизиране на целия организъм.

Според традиционната китайска медицина QI, колагенът засяга главно енергийните пътища на стомаха, панкреаса и далака, сърцето, перикарда и трите огнища. Значителен ефект е взаимното балансиране на ян и ин меридианите, т.е. меридианите на така наречените сдвоени органи.

Препоръки и начин на употреба

Разтворете две чаени лъжички (5000 мг) в 200 мл (или повече) хладка вода.
За най-добри резултати пийте бавно в продължение на няколко часа от приготвената напитка.

За да се постигне обичайния ефект, е достатъчно да се приема веднъж дневно, за да се увеличи ефекта, то дневната доза се приема на два пъти, разделена на сутрешна и следобедна. Може да се използва дълго време.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

*Забележка:

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. За употреба по време на бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар. Хранителните добавки не са предназначени да се използват като заместител на разнообразното хранене.

Bio Energy Продукти

Запознайте се с продуктите ни и разберете кой е подходящ за вас.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail