Превенция на коронавирус и грипно състояние

с продуктите на Био-Енерджи – ЧЕХИЯ

Превенция на коронавирус и грипно състояние

с продуктите на Био-Енерджи – ЧЕХИЯ

През последните седмици се повишава у нас и в чужбина честотата на заболяването от вируса на COVID-19. Как се проявява? Проявява се като обикновен грип. Като единствената разлика е по-продължителната
температура, по-дългите инкубационни времена и по-голямата заразност. Накратко: 1-2 дена след началото на инфекцията се появява температура, болки в ставите и мускулите, кашлица, хрема … до тук нищо страшно.
Подобно на обикновения грип и тук се появяват няколко рискови групи хора, отслабени от заболяване,в напреднала възраст, като и такива с отслабена имунна система. Инфекцията може да се развие до такава степен, че тялото може да не е в състояние да я контролира. Предаването става по капков път, така че основното правило е да не кашляте срещу някого , а да използвате носна кърпа. Винаги носете маска и ползвайте дезифектант.

ПРЕВЕНТИВНИ МЕРКИ: Превенцията е основно правило. Включва правилно измиване на ръцете, например със сапун Цитосан. Ако сте в постоянен контакт с хора, можете да използвате няколко капки Аудирон, за да дезинфекцирате ръцете си. Дезинфекцирайте въздуха на помещението със спрей Спирон.
Ако чувствате необходимостта от още профилактика на имунната си ситема , може да използвате също и Vironal. Значително увеличава силата на имунитета , като по този начин намаляват риска от заболяване. Това може да се приложи много добре при деца от ранна възраст.
За всяка (не само тази инфекция) използвайте Грепофит при първите симптоми – като изберете капки за нос или спрей за възпалено гърло, а за възрастни – капсули. Ако има температура използвайте силната комбинация Драгс имун с Цитус инканус.
За рисковата група от възрастни хора, се препоръчва малко по-различен подход. Целият организъм трябва да бъде добре подкрепен, за да посрещне по-добре това предизвикателство. Ревитае е идеална комбинация с Кинг Конг и отново Виронал. За да е добре имунната ви система в всяка ситуация, горещо се препоръчват зелените храни-ДАР ОТ ПРИРОДАТА-100 % НАТУРАЛНИ, а именно ечемик, Sea Berry, Goji, Nigella Sativa или Himalayan Apricot.
И накрая – ако се разболеете от грипоподобни вируси, не е нужно да се тревожите веднага. Няма толкова сериозна причина, но не подценявайте едно. Постоянна почивка на легло ДО ПЪЛНО ОЗДРАВЯВАНЕ! Също така имайте предвид, че първоначалните симптоми могат да бъдат леки. А след като острия стадий отшуми, е необходимо да се осигури време за регенерация, което може да бъде подкрепено от Стимарал и Пробиосан иновум. Това бързо ще възстанови баланса в тялото. След това за профилактика имунитетът може да се усили от Имуносан в дългосрочен план.

Последвайте ни в социалните мрежи

Your browser doesn’t support the object tag.
Mail

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment